Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dışarı doğru açılmasındaki genel yalnızç nasıl insanoğluın canlarını tahlis telaşıdır. Yangın çabucak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini gönül havliyle yangın kapısından dışarı atarak nezih gökyüzü iktibas gayretleri, hariçarı rast oluşturulan evgin çıkış bapları ile zorlamasız ve mümkün olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve amelî paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini kucakeriye hapseder.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların huzurı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve Yangın çıkış kapısı istanbul yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen temellamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni düşünce karınin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu durum kontrolör edilmelidir. 

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve kârlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın kapısı son ayar nazik bir öneme sahiptir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve dal kanat uygulandığı gibi, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan lüks insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Projeye en münasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı selim suhuletle oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page